U bevindt zich hier: Startpagina » Clubs » Wargameclubs NL

Wargameclubs NL

Muprhys Heroes

Muphys Heroes is een wargameclub in Delft

Murphy’s Heroes is een actieve Delftse spelvereniging met zo’n vijftig leden. Op de speldagen worden voornamelijk de wat minder gangbare spellen gespeeld (dus geen klaverjassen of monopoly). Deze spellen vallen uiteen in vier categorieën: wargames, bordspellen, rollenspellen en cardgames. Op de speldagen worden vooral de eerste twee categoriën veel gespeeld. Dit komt mede doordat de vereniging over een aanzienlijke hoeveelheid spelmateriaal beschikt, waar leden gebruik van kunnen maken. Sommige speldagen hebben een thema, waardoor men zeker weet een bepaald spel te kunnen spelen, maar verder is het iedereen vrij te spelen wat ze leuk vinden. Kijk voor nadere informatie hierover in de agenda.

De grootste tak van spellen is zonder twijfel de wargames. Hier vallen diverse historische, fantasy en sci-fi spellen onder, zoals DBA, Flames of War, Warhammer Fantasy Battle, Vis Magica, Warhammer 40k en Hammering Iron. De vereniging beschikt over een ruim assortiment aan terrein en voor een aantal van de spelsystemen zijn ook legers aanwezig.

Ook bordspellen worden veelvuldig gespeeld. In sommige gevallen zijn het door leden meegenomen spellen maar de vereniging heeft zelf ook een flinke voorraad bordspellen zodat er altijd wat te doen is.

Rollenspellen en cardgames worden tegenwoordig minder vaak gespeeld, maar de bekendere spellen zoals D&D en Magic worden nog gespeeld.

Naast de gebruikelijke speldagen op de zaterdagen worden er op verzoek van leden spelavonden georganiseerd. Ook organiseert Murphy’s Heroes ook iedere vijfde zaterdag van de maand zogenaamde kilogames voor 5 tot 20 deelnemers, die speciaal ontworpen zijn zodat iedereen mee kan doen.


Website: http://murphysheroes.nl/


Hired Guns (Uden)

Hired Guns is een wargameclub in Uden

Deze vereniging houdt zich voornamelijk bezig met volgende spellen:
- Warhammer Fantasy
- Warhammer 40.000
- WW2 battles

website: http://impact.hiredguns.nl/


Amsterdam6shooters

De Amsterdam6shooters zijn een wargame & bordspelclub in Amsterdam. Sinds het voorjaar van 2014 organiseren ze speldagen; iedere tweede zaterdagmiddag- /avond van de maand in een clubhuis in Amsterdam-Oost, vlakbij het Muiderpoort-station. De Amsterdam6shooters is een club voor spelers van 18 jaar en ouder, zowel voor beginnelingen als voor veteranen.

Ze spelen vooral tabletop wargames met miniaturen (historisch en fantasy/Warhammer 40k), bordspellen met miniaturen en tactische bordwargames. Verder staan we open voor van alles. De regels moeten toegankelijk zijn en liefst co-operatief speelbaar, of snel en duidelijk zodat je binnen plusminus een uur een leuk spel hebt gespeeld.

website: http://www.amsterdam6shooters.nl


Sword Brethrem

Sword Brethrem

Dit is een Warhammer vereniging uit Eindhoven

zie ook http://www.swordbrethren.nl/


The Fallen Angels

The Fallen Angels

Dit is een spelgroep met leden uit Amersfoort en omstreken.
Bij hun vindt je spelers voor Warhammer Fantasy, Warhammer 40K, Flames of War en diverse bord- en kaartspelen. Of je nu een geharde veteraan bent op zoek naar waardige tegenstanders, een nieuwe speler bent op zoek naar een helpende hand en uitleg, of een belangstellende bent op zoek naar een gezellige avond, kom eens langs…

Iedere woensdag- en vrijdagavond zijn we welkom op ‘Het Klokhuis’ in Amersfoort .

http://www.the-fallen-angels.nl/


The Forgotten Legion

The Forgotten Legion

Het is een wargaming club in Dordrecht. Ze spelen GW games maar ook andere spellen. Ze zijn om de week op donderdagen open van 18:00 tot 22:00.

Missie
Het doel van de club is om voor wargaming hobbyisten in Dordrecht en omstreken een plaats te bieden waar zij hun hobby kunnen uitoefenen en met elkaar kunnen spelen. Het doel is om een vast toernooi te organiseren, beginnend met 40k, maar dit ook uit te breiden naar Fantasy en Lord of the Rings (afhankelijk van aanbod van spelers).

Beschrijving
The forgotten Legion is een club in Dordrecht voor wargaming hobbyisten. Ze spelen voornamelijk GW 40k, lord of the rings en fantasy, maar verwelkomen mensen ook om andere spellen mee te nemen en te spelen.


Adres:
Lenghenstraat 5
3311 NR Dordrecht