U bevindt zich hier: Startpagina » Clubs » Modelbouwclubs NL

Clubs in Nederland

Twenot

TWENOT (Tweede Nederlandse Organisatie van Tankhobbyisten) bestaat sinds 1 juli 1976 en is een voortzetting van de ENOT, de Eerste Nederlandse Organisatie van tank hobbyisten. Het is een vereniging van mensen met als hobby tanks en andere militaire voertuigen, in de meest ruime zin van het woord.

Website: www.twenot.nl


Scale Model Factory

Schaal Model Factory begon als een groep slechts AFV bouwers en diorama bouwers, maar is zeker voorbijdat stadium. In deze club zijn nu diverse soorten plastic modelbouwers, en zelfs papier modelbouw met papier aanwezig. Ook is er een groeiende groep van figuur schilders onder de leden.

website: http://www.scalemodelfactory.nl/


IPMS (NL)

In 1971 werd in Nederland de IPMS Nederland opgericht en is een van de grootste modelbouw verenigingen in het land. De vereniging IPMS Nederland is een landelijke vereniging en wordt geheel door vrijwilligers gedragen en opereert zonder winstoogmerk of enig commerciëel belang.

Website: http://www.ipms.nl


Nederlands Modelbouwmagazine

Het is geen modelbouwclub maar het Nederlandse Modelbouwmagazine is een van de weinige Modelbouw Magazines die in Nederland gemaakt wordt, en daarom hier vermeld.

Dax Magic heeft geen enkele zakelijke verbinding met of belang bij het Magazine

http://www.modelbouwmagazine.nl/