U bevindt zich hier: Startpagina » MIG

MIG

MIG

Mig Productions Company is opgericht door MIG Jeminez in 2002 in Spanje . Het doel van Mig Productions was het opvullen van een gat in de militare modelbouw. Een deel van dit gat bestaat uit de behoefte aan betaalbare resin kits en een deel was het voorzien van materialen en gereedschappen om de realistische uitstraling van de modellen te verhogen.

MIG Productions is momenteel eigendom van AK Productions en de diverse producten komen opnieuw beschikbaar

Pigmenten

MIG pigmenten zijn poeders om diverse weathering effecten te creeren xzoals vuil, zand, modder enz.
Er zijn twee verschillende series, de realistische en de fantasy kleur pigmenten, die natuurlijk ook door elkaar heen gebruikt kunnen worden. Ze zijn zowel los als in sets verkrijgbaar

Filters

Filters worden gebruikt om kleurnuances aan te brengen op grote oppervlaktes, voornamelijk bij pantservoertuigen met voornamelijk 1 kleur zoals bij panzer grijs, zandgeel, groen en wit om zo een meer realistische kleur uiterlijk te krijgen. Ze zijn los verkrijgbaar maar bijvoorbeld ook in combinaties voor speciale basiskleuren. Er zijn vier verschillende filter sets van MIG; 'German Filter Set', de 'Allied Filter Set', de 'Africa Corps Filter Set' en de 'Winter Filter Set' .

Washes

Met washes zijn er diverse effecten te maken om meer diepte door schaduwlijnen of om bijvoorbeeld roest en vet vlekken te te creeren.

Er zijn verschillende washes van MIG;
- Neutral Wash
- Brown Wash
- Dark Wash
- Standard Rust Efect Wash
- Light Rust effect Wash

- Wet Effect en Damp earth
- Oil and Gease Effect
- Rainmarks
- Cold Grey Wash
- Wainter Camouflag Wash

ABT Olieverf

502 Abteilung Ols van MIG is de enige range van olie verf in de wereld speciaal ontwikkeld voor alle types modelbouwer. De kwaliteit olieverf zijn perfect om washes, filters, fading of grondlagen te maken, voor bijvoorbeelt roest en diverse andere effecten.

DVD's

Er zijn diverse DVD's met diverse modelbouw onderwerpen;

Reeds beschikbaar;
DVD 01 - The pigments
DVD 02 - Modulation Style and Airbrush Techniques