U bevindt zich hier: Startpagina » AK Interactive

AK Interactive

AK-Interactive is een dynamisch Spaans bedrijf dat werd opgericht in 2010 in de stad Logroño. De geschiedenis van dit bedrijf is vol mysterie en mythen, maar in werkelijkheid verbergt slechts een mechanisme om ideeën en kwalitatief hoogwaardige producten van grote wereld bekendheid te genereren!

AK Interactive is inmiddels eigenaar van MIG Productions en Abteulung 502

Fernando Vallejo

Fernando is een modelbouwer die 'AK Interactive' heeft opgezet met een team vam modelbouwers die samen garant staan voor kwaliteits en inovatieve producten.
Momenteel is hij eigenaar en directeur van de firma.

Fernando heeft geen binding met het verf merk ´Vallejo´

AK Acrylic Paint

AK heeft een eigen acryl verf reeks bestaande uit ca 100 kleuren. Dax Magic heeft de complete reeks op voorraad

AK Color & Modulation Sets

AK heeft diverse verf sets gemaakt voor het modulatie systeem en voor weathering

AK Weathering producten

AK heeft diverse weathering producten zoals Dust Effects, Fresh Mud en Fuel Stains en diverse verwerings strepen

AK Pigments

AK pigmenten

De definitieve collectie van pigmenten exclusief ontworpen voor modelbouwers. Een reeks van eenvoudige, maar toch nodig en vaak gebruikte kleuren. AK Interactive pigmenten zijn veel fijner dan de bestaande producten op de markt en bevat bijna 3 keer de hoeveelheid van de andere toonaangevende merken. Het zijn alle kleuren een modeler nodig heeft.

AK Metalics

AK Tru Metal en AK Xtreme Metal

True metal:
Een reeks van metallic lakken gemaakt op basis van een wax basis. Gemaakt van hoge kwaliteit pigmenten, voor het bereiken van zeer realistische effecten. Het basisproduct kan worden gebruikt in alle takken van de modelbouw, en het kan worden aangebracht met een penseel, met de vingertop, of met een wattenstaafje of verdunt met thinner met airbrush verdund om een zeer fijn oppervlakte te krijgen. Na het drogen kan worden gepolijst tot een metalen afwerking.

Xtreme Metal:
Xtreme Metal Copper kleur. Xtreme Metal is een nieuwe, hoogwaardige metalen kleurenrange, ontwikkeld met uitstekende pigmenten en speciaal ontwikkeld om u de beste resultaten te geven. Bestand tegen maskeren, elk type van verwering, met ultra hoge dekkingsgraad en sneldrogend. Nu is het gemakkelijk om uw airbrush schoon te maken zonder dat er pigment / verf achter blijft.

AK DVD's

AK heeft diverse DVD's geproducreed voor de modelbouwer

AK Boeken

AK heeft diverse boeken voor de modelbouwer